Драговић: Већ размишљамо о Радничком

67

Фудбалери Црвене звезде бораве у Словенији, где се вредно припремају за предстојећу сезону. Изабраници Дејана Станковића су одиграли већ две контролне утакмице у Словенији, а очекује их и трећа, против словеначког Копара. Стамени штопер црвено-белих Александар Драговић, истакао је да су временски услови били отежавајући фактор,али и нагласио да је екипа искористила време како би се одморила.

Утакмица је била изузетно тешка. Било је баш топло и није нам било ни мало лако. Искористили смо време да се одморимо, како би били спремни за наредна два тренинга – почео је Драговић.

Првенство почиње у недељу 10. јула од 20 часова и 30 минута када ћемо угостити екипу Радничког на Маракани.

– Морамо бити спремни за почетак првенства 10. јула. Вредно тренирамо за тај датум и утакмицу против Радничког из Ниша. То је најбитније. Резултати на пријатељским мечевима нису толико битни, већ нам је битније да се што боље физички припремимо. Хвала Богу, нико се није повредио, осим Панкова. Надам се да ће се он што пре опоравити и вратити на тренинге. Ми ћемо бити спремни за 10. јул.

Говорио је аустријски интернационалац о млађим саиграчима, за које је имао речи хвале.

Када сам био млађи, био сам доста нервозан, а верујем да су сада и они. Не само ја, него цела екипа жели да помогне млађим саиграчима да напредују. Они се труде да слушају и на добром су путу – закључио је Драговић.

Претходни текстДејане хвала и срећно!
Следећи текстИза југа Маракане – Петлићи надигравали и старије