Кикинђане киша није спречила да поздраве Звездин караван

48

Велики црвено-бели караван наставио је своје путовање по северу наше земље, а након посета Апатину, Бачкој Тополи и Суботици, Звездина делегација допутовала је у Кикинду.

Овај град се налази у северном делу Баната, у близини српско-румунске границе и представља административни центар овог дела Војводине. Кикинда броји близу 40 хиљада становника, а управо овде живи велики број заљубљеника у црвено-беле боје.

По самом доласку, дочекао нас је велики број звездаша, који су изразили велико задовољство што је Црвена звезда посетила управо њихов град, али и нагласили да овакве акције треба чешће да се одржавају. Убрзо је постављена и црвено-бела фан зона, а изложени су и трофеји националног шампионата, државног купа као и легендарни пехар Лиге шампиона. Испред пулта за чланство стајао је подугачак ред верних љубитеља Звездиног грба који су своју љубав желели да озваниче у виду чланства у нашем најтрофејнијем клубу. Посебно радује чињеница да је присутан био велики број звездашких породица, које су са својим најмлађим члановима дошле како би биле део лепог црвено-белог дружења. Нешто лошији временски услови нису спречили најватреније присталице да поздраве вољени клуб уз паролу „Лепше теби стоје пехари“, пропраћену сјајним пиротехничким перформансом. Атмосфера је била феноменална, а Звездине песме су додатно украсиле праву породичну атмосферу.

Звездин караван сутра наставља своју авантуру по Војводини, а наредна дестинација коју ће наша експедиција посетити јесте Сомбор. Овим путем вас позивамо да сутра будете део још једног звездашког дружења од 18 до 21 час.

Претходни текстЗвездини првотимци отпутовали на МИ у Орану
Следећи текстСтанић: Упијам сваки савет Мистера