Првотимци Звезде отпутовали у Словенију

63

Фудбалери Црвене звезде су отпутовали на припреме у Словенију где ће боравити од 22. јуна до 2. јула, а потом се отиснути пут Русије. У том периоду шеф стручног штаба нашег тима – Дејан Станковић ће моћи да рачуна на 26 фудбалера.

На списку су: Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Страхиња Манојловић, Марко Гобељић, Кристијано Пићини, Александар Драговић, Страхиња Ераковић, Вук Богдановић, Милан Родић, Секу Саного, Петар Станић, Мирко Иванић, Ненад Крстичић, Вељко Николић, Славољуб Срнић, Гелор Канга, Ибрахим Мустафа, Александар Катаи, Владимир Лучић, Ришаиро Живковић, Кингс Кангва, Аксел Бакајоко, Осман Букари, Ел Фарду Бен, Охи Омојуанфо, Милан Павков.

Млади стратег неће моћи да рачуна на снажног дефанзивца Радована Панкова који је задобио повреду лигамената на мечу последњег дана припрема на Златибору. Капитен Црвене звезде – Милан Борјан прикључиће се екипи 24. јуна.

Црвена звезда ће боравити у Словенији 11 дана, у периоду од 22. јуна до 2. јула, а потом ће отпутовати у Сочи где ће одиграти пријатељски дуел са Зенитом из Санкт Петербурга. Изабраници Дејана Станковића су прошли базични део припрема на Златибору, а сада наше првотимце очекује рад на тактици, као и контролни мечеви. Наш тим ће одмерити снаге са НК Браво (24. јун), Домжалеом (27. јун), Копром (30. јун) и Зенитом (3. јул).

Претходни текстТријумф младих одбојкашица Црвене звезде у Италији
Следећи текстПродаја сезонских карата од петка 24. јуна