Црвена звезда и Фондација Делије – Заједно пишемо историју

180

Иза нас је напорна сезона у којој смо још једном показали снагу заједништва и црвено-беле породице. Није увек било лако, али је увек било лепо. Међутим, нисмо рекли последњу реч јер историја се не исписује сама – ми пишемо историју!
Црвена звезда у својој историји има 21 трофеј државног првака и по том критеријуму налази се на деоби првог места. Пут до повратка старог сјаја није био лак, а време је да црвено-бели још једном засијају и постану први и недодирљиви.
Свака прича са срећним завршетком има и своју додатну страну, а наша прича се никада не своди само на кош више или нови трофеј за који се боримо до последњег даха. Циљ јесте бити најбољи, али је виши циљ и помоћи онима којима и сам знак пажње значи много, који твоја дела цена више него било ко други и који ти дају осећај људскости и благостања који ниси ни знао да можеш да доживиш.
Фондација Делије је хуманитарна организација навијача Црвене звезде која за циљ има помоћ нашем народу на простору Косова и Метохије и шире. Активно учешће у раду Фондације Делије можете узети на бројне начине, а извесно најприступачнији свима је путем слања СМС поруке на број 1817!
Зато, у првој утакмици финалне серије КЛС у којој је циљ јасан, црвено-бели кошаркаши наступиће у специјално дизајнираним дресовима са јасним симболима највеће навијачке групе у овом делу Европе. Прича о љубави између ње и нас добиће ново поглавље, а прича о специјално дизајнираним дресовима свој наставак и након утакмице. Наиме, дресови ће се наћи на хуманитарној аукцији, а целокупан приход ићи ће Фондацији Делије која је небројано пута показала да зна да прикупљена средства преусмери у праве руке. За Србију, за наш народ, за нашу Црвену звезду! Данас, сутра и заувек.

Претходни текстРадуловић: Припреме са Звездом не дозвољавају штедњу
Следећи текстЗвезда бронзана на “Јавара изазову“ у Санкт Петерсбургу