Становници Пријепоља деценијама чланови Звезде

63

После посете Ваљеву и Ивањици, Звездин велики летњи караван заједно са бетинг партнером “Моцарт” је стигао у Пријепоље, још један град навијача Црвене звезде.

Управо у овом граду, који се налази на самој обали реке Лим, на теренима спортског центра “Орис” је постављена црвено-бела фан зона, а на самом почетку је Звездину делегацију сачекао велики број малишана који су данима ишчекивали долазак вољеног клуба у њихово место.

Звездин аутобус је био права атракција при доласку у град, а управо поред њега је наша фан зона у Пријепољу и званично отворена. Изложени су добро познати пехари, који нису били дуго усамљени, с обзиром да је велики број наших навијача једва дочекао да се слика са највреднијим трофејима из Звездиног музеја.

Становници овог града су посету вољеног клуба искористили како би се учланили у Звезду и постали део велике црвено-беле породице. Оно што може да нас радује јесте чињеница да су млађи навијчи са радошћу препричавали утиске са утакмица на којима су присуствовали током претходне сезоне. Поред тога наша делегација је у Пријепољу наишла и на навијаче који су већ децанијама чланови Звезде.

У сјајној атмосфери је Звездин караван испраћен из Пријепоља, а већ сутра се наш караван сели у Прибој. Позивамо вас да посетите Звездину фан зону од 18 до 21 час.

Претходни текстИстрчавања са Мистером за додатни мотив
Следећи текстЦрвена звезда првак Регионалне лиге!