Требиње оборило све рекорде по броју чланова на звездашком каравану

73

Након једног дана паузе, Црвена звезда је наставила свој велики летњи караван. После каравана у Црној Гори, наша експедиција се преслила у Републику Српску, тачније Требиње – „град сунца“ и дом навијача Црвене звезде.

Ово је био веома важан дан за све становнике овог града, нарочито за звездаше из овог места, којих има и великом броју. По узору на прошлу годину, наша фан зона је била постављена на истом месту, на Тргу под платанима – главном шеталишту овог града. Црвено-бели симболи били су свуда око нас, што је посебно обрадовало нашу експедицију. Дочекао нас је клуб навијача, чији чланови су изразили велико задовољство због поновне посете Црвене звезде и нагласио да овакве акције треба чешће да се понављају, како би навијачи из Републике Српске, нарочито Требиња били ближе клубу, као и како би се млади навијачи упознали са нашом славном историјом. Млади навијачи су били присутни у великом броју у нашој фан зони, а највише су их одушевили балони са мотивима нашег тима. Традиционално фотографисање са пехарима је потом убрзо уследило, као и учлањивање у клуб. Црвена звезда има велики број чланова управо из Требиња, тако да су многоборјни заљубљеници у црвено-беле боје продужили чланску карту и на тај начин се обавезали на верност црвено-белима. Звездашка музика није престајала, а осмеси на лицима владали су код свих становника Требиња. Од оних верних навијача, па до случајних туриста који су посетили овај град. Сви су искористили прилику како би имали успомену, фотографишући се са трофејем Лиге шампиона који је наш клуб освојио славне 1991. године. У граду смештеном под планином Леотар, остале су незаборавне успомене на дружење и још један краван нашег клуба. Сјајну атмосферу данас обележила је на крају бакљада, пропраћена димним бомбама, чиме су они најватренији навијачи из Требиња поздравили ову акцију и нагласили још једном колико воле Црвену звезду.

Наша експедиција већ сутра наставља свој пут, а наредни град који ћемо посетити у Републици Српској биће Вишеград, још једно место где влада црвено-бела љубав и верност бојама Црвене звезде. Овим путем вас позивамо да и сутра дођете у нашу фан зону која ће бити постављена испод вишеградског моста и на тај начин јос једном уживате у дружењу у нашој фан зони.

Претходни текстЦрвено-бели у шампионском ритму до 1:0 против Меге
Следећи текстПанков продужио уговор до 2024.