Панков продужио уговор до 2024.

102

Стамени дефанзивац Црвене звезде – Радован Панков, продужио је уговор са вољеним клубом на још две године, односно до 2024. године. Он је у просторијама стадиона „Рајко Митић“ у друштву председника нашег клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле, ставио параф на нови уговор и тако се обавезао на верност црвено-белим бојама на још две године.

Продужио сам уговор са вољеним клубом на још две године. Добио сам леп ветар у леђа пред нову сезону. На мени је да опет оправдам очекивања. Ово је велики корак напред за мене. Драго ми је што ћу бити део клуба још две године. Значи ми поверење клуба. Мислим да сам га заслужио оним пруженим на терену и на тренинзима. Очекивао сам овај моменат, јер прича траје већ неко време, али сад смо и озваничили – почео је Панков.

Говорио је искусни штопер и о циљевима за предстојећу сезону, али и нагласио да екипа мора подићи лествицу на још један виши ниво.

-Волео бих да осетим укус бар још једном Лиге шампиона, ако не и два пута. Наравно, предуслов за то су треће и четврто коло ове године, као и титула наредне сезоне, која би нам била шеста у низу. Морамо још мало да дигнемо лествицу, иако је дижемо сваке године, али овом тиму и клубу је само небо граница.

Дотакао се Панков и феноменалне подршке, која је током целе сезоне константно била дванаести играч црвено-белим фудбалерима.

Било је дивно и ове сезоне. Одбранили смо дуплу круну. Навијачи су били феноменални, поготово у финишу сезоне. Дали су нам снагу и ветар у леђа, када нам је снаге у ногама понестајало. Тешка сезона је за нама. Волео бих да их видим у што већем броју, поготово сад, у летњем периоду када свима нама то много значи. Много битан период је пред нама – закључио је Панков.

Радован Панков је рођен 5. августа 1995. године у Новом Саду, а прве фудбалске кораке начинио је у Војводини. У Црвену звезде је стигао на лето 2019. године и од тада је важан шраф црвено-беле машинерије. Бележио је сјајне партије, како у домаћем шампионату, тако и у европским утакмицама, а у свом мандату у дресу вољеног клуба, успео је да освоји две шампионске титуле, као и две титуле националног купа. За наш клуб је одиграо укупно 108 утакмица и уз то успео три пута да се упише у листу стрелаца. Верујемо да ће Раша и у наредним сезонама наставити са сјајним издањима и да ћемо се на крају сезоне заједно радовати новим титулама.

Претходни текстТребиње оборило све рекорде по броју чланова на звездашком каравану
Следећи текстЧеститка ВК Црвена звезда – Београд поводом века постојања