Иза југа Маракане – Пионири спустили завесу на сезону

87

Сезона је готова за већину младих селекција иза југа Маракане, а то је случај и са пионирима Црвене звезде и Графичара, који су комплетирали одличну сезону.

Пионирска селекција Црвене звезде бележила је сјајне резултате током целе сезоне, а такмичарску годину завршила је на другој позицији, са 68 освојених бодова после 26 одиграних кола. Изабраници Милорада Вилотића су играли изузетно атрактиван и офанзиван фудбал, што потврђује и чињеница да су црвено-бели остварили веома убедљиву гол разлику 110:18. Током читавог првенства, наши бисери су остварили 22 победе, два пута су играли нерешено, док су забележили и два пораза. Завесу на ову такмичарску годину, спустили су на тријумфалан начин, савладавши на гостујућем терену екипу Бродарца убедљивим резултатом 5:0.

Пионири нашег развојног тима Графичара су такође одиграли сјајну сезону, што потврђује и чињеница да су популарни Графоси минулу сезону завршили као петопласирана екипа. На 26 одиграних мечева остварили су учинак од 16 победа, једног ремија и девет пораза, што им је донело укупно 49 освојених бодова, два мање од четвртопласираног Чукаричког. Бисери које са клупе предводи Данило Тешић играли су врло директно и отворено, што говори и остварена гол разлика 80:51. У последњем колу овосезонског шампионата, наши бисери су у изузетно занимљивој утакмици ремизирали са екипом ОФК Београда, резултатом 4:4.

Наши бисери имају времена за заслужени предах и пуњење батерија, а потом ће се окренути припремама за предстојећу сезону.

Претходни текстНејт Волтерс у САД уз одобрење и договор са клубом
Следећи текстПочиње завршница КЛС, црвено-бели дочекују Мегу (слободан улаз)