Без продаје карата за пети меч, дистрибуција у недељу

72

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да продаје дневних карата за пету утакмицу финалне серије регионалне лиге неће бити.

Дистрибуција карата биће организована у недељу 05.06. од 13 часова у просторијама клуба у хали Александар Николић и вршиће се за све пријатеље клуба, као и за оне најверније, власнике сезонских карата.

Клуб подсећа да у складу са пропозицијама у финалу нема гостујућих навијача.

Меч је на програму у понедељак од 20 часова у Хали Александар Николић.

КК Црвена звезда мтс подсећа да је за ову утакмицу након казне АБА лиге, капацитет дворане умањен.

Због целокупне ситуације клуб апелује на све који се у понедељак буду нашли у хали Александар Николић да не носе на утакмицу у понедељак било какве кованице, упаљаче, привеске, и све ситне предмете који потенцијално могу да се искористе за убацивање на терен.

Овим путем апелујемо на све да дођу раније у халу (капије ће бити отворене 3 сата раније) како би се избегла било каква гужва због изузетно детаљних претреса!

Такође, у хали неће бити продаје пића и хране пре и током пете утакмице финала.

Технички детаљи у вези са затвореним секторима у хали: Власници плаве ложе десно ће бити смештени у сектор плава ложа лево, власници ВИП ложе десно биће смештени у сектор ВИП ложа лево.

Овим путем апелујемо на све Звездаше да у понедељак навијамо за наш тим и клуб. Не дозволимо и не дајмо повода за било какав прекид или казну. Због свега што се догодило у претходним утакмицама верујемо да ће било какав инцидент бити ригорозно кажњен!

У понедељак будимо сви као један – навијајмо за Црвену звезду и одбранимо домаћи терен!

Претходни текстРезиме сезоне кадета
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Резиме сезоне