Експертиза треће утакмице – Црвена звезда мтс оштећена

74

КК Црвена звезда мтс добио је у петак „експертизу“ треће утакмице финала регионалне лиге коју је урадио Саша Маричић, која је одиграна у среду у хали Александар Николић.

Ову експертизу дајемо на увид јавности (у галерији слика) уз констатацију да је од 15 грешака које су регистроване на овој утакмици (што је много већи узорак од друге утакмице), чак 11 начињено на штету играча Црвене звезде!

Оно што смо посебно апострофирали и наводили и раније, нажалост потврдило се и током треће утакмице ове серије. Од 11 грешака у овако изједначеној утакмици која је одиграна у нерегуларним условима, у чак 7 учествовао главни судија Матеј Болтаузер!

Такође, као једна од највећих грешака у овој утакмици наведена је ситуација у финишу утакмице 2 минута и 22 секунде пре краја утакмица где је КК Црвена звезда озбиљно оштећена недосуђеном неспортском личном грешком коју је начинио играч КК Партизана Кевин Пантер на капитену КК Црвена звезда мтс Бранку Лазићу (што је и наведено у објашњењу „експертизе“ као један од највећих пропуста на овој утакмици).

Са жаљењем констатујемо да и у овој „експертизи“ недостају бројне ситуације које смо регистровали и у којима сматрамо да смо ошштећени, а које уопште нису узете у обзир нити су биле предмет ове анализе.

Експертизу можете погледати у галерији слика, а КК Црвена звезда изражава наду да ће у наставку ове серије имати коректно суђење и равноправне услове да се бори за трофеј у регионалном такмичењу!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстРезиме сезоне омладинаца
Следећи текстЗвезда и „Моцарт“ доделили дресове Ситници