Стошић: Звезда ће увек бити велика

85

Црвена звезда обележава 31 годину од освајања титуле шампиона Европе у Барију, а легендарне сезоне, присетио се и члан историјске генерације – Влада Стошић.

То је била најуспешнија година у историји Црвене звезде. Имао сам срећу да уз Белодедића имам највише наступа у тој сезони, тако статистика каже. Тако да, година је била изузетна у сваком погледу. Мислим да су Драган Џајић и Љупко Петровић, који су радили на састављању екипе, то врхунски одрадили, али су у исто време имали срећу да у саставу имају стварно врхунске фиудбалере – почео је Стошић.

Дотакао се Стошић и новијих успеха вољеног клуба, али и нагласио да је Звезда доминантна на овим просторима.

Звезда већ пет година узастопно осваја титуле у Србији, чиме показује да се стабилизовала у том делу Европе и да иде истим оним путем којим је Звезда ишла од свог оснивања. Сматрам да новац има велику улогу у успесима на европском нивоу, а то је на нашим просторима доста тешко имати. Звезда ће и даље држати примат у Србији и на Балкану, а наравно да би сви ми волели да поново дође дан када ће Звезда да бије битку за освајање неког од три европска трофеја. Звезда ће увек бити велика и јака, али за велике успехе на европском нивоу, потребно је доста новца – закључио је Стошић.

Претходни текстМилојевић: Звезда је на добром путу да понови Бари
Следећи текстКадеткиње Црвене звезде шампионке Србије, кадетима сребро