Ераковић у репрезентацији Србије!

69

Талентовани дефанзивац Црвене Звезде – Страхиња Ераковић добио је позив А репрезентације Србије за предстојеће мечеве националног тима у Лиги Нација против Норвешке, Словеније и Шведске који су на програму 2,5,9. и 12. јуна.

Млади штопер црвено-белих бележи фантастичне партије у дресу вољеног клуба, а то није прошло незапажено. Популарни Чупа је ове сезоне одиграо 33 утакмице у националном шампионату, као један од стандардних шрафова у тиму Дејана Станковића. Забележио је и шест наступа у Лиги Европе, где је у тандему са Александром Драговићем био непремостива препрека за противничке нападаче.

Такође, Ераковић је био један од најстандарднијих играча у младој репрезентацији Србије, где је бележио сјајне резултате. Из утакмице у утакмицу, Страхиња оправдава поверење стручног штаба и доказује да је заслужено постао један од најмлађих капитена у историји Црвене звезде. Верујемо да ће Ераковић наставити са фантастичним издањима и у наредној сезони, а једно је сигурно – пред њим је светла фудбалска будућност.

Претходни текстКатаи краљ вечитих дербија
Следећи текстТема дана – Други пут историји Звезда одбранила дуплу круну