Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

74

Звездине бисере који уче у црвено-белој Омладинској школи предстојећег викенда очекује једанаест такмичарских утакмица у оквиру њихових шампионата. Утакмицу кадета Црвене звезде моћи ћете да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, док ћете меч наших омладинаца мочи да погледате у одложеном термину.

Омладинска селекција Црвене звезде ће у суботу од 11 часова гостовати екипи Вождовца, у оквиру 30, а уједно и последњег кола националног шампионата. Изабраници Милана Стегњајића су у претходном колу поражени од екипе нашег развојног тима Графичара резултатом 3:2, али и поред тога заузимају прву позицију на табели са 67 освојених бодова, уз гол разлику 89:38. Поред освојене титуле, црвено-бели су изборили и нови наступ у Лиги шампиона за младе наредне сезоне, а предстојећом утакмицом имају прилику да спусте завесу на још једну фантастичну годину. Утакмицу наших омладинаца имаћете прилику да погледате на Звезда ТВ-у у одложеном термину.

Кадети Црвене звезде гостоваће у суботу од 13 часова у Крушевцу екипи Напретка, у оквиру последњег кола државног шампионата. Екипа коју са клупе предводи Слађан Николић је у претходном колу тријумфом дошла до потпуно заслужене титуле првака Србије, победом над Графичаром резултатом 2:1. Наши бисери једно коло пре краја, заузимају прву позицију Кадетске лиге Србије са 76 освојених бодова, уз импозантну гол разлику 106:33. Верујемо да ће наши бисери на прави начин привести сезону крају и уписати нова три бода. Утакмицу наших кадета имаћете прилику да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

РАСПОРЕД МЕЧЕВА:

Субота, 11 часова, омладинци – Вождовац – Црвена звезда

Субота, 11 часова, омладинци – Графичар – Чукарички

Субота, 13 часова, кадети – Напредак – Црвена звезда

Субота, 15 часова, млађи пионири – Телеоптик – Графичар

Субота, 16 часова, кадети – Графичар – Чукарички

Субота, 18 часова, пионири – Црвена звезда – Партизан

Субота, 20 часова, петлићи – Графичар – Раднички Обреновац

 

Недеља, 9 часова, млађи омладинци – Синђелић – Црвена звезда

Недеља, 10 часова, млађи кадети – ИМТ – Црвена звезда

Недеља, 11 часова и 15 минута, млађи кадети – Синђелић – Графичар

Недеља, 12 часова, пионири – Ада – Графичар

Претходни текстСтанковић – тренер који пише историју
Следећи текстЈуниори Црвене звезде прваци Србије