Станковић: Најлепша сезона

91

Црвена звезда је шампион Србије за сезону 2021/22, а Дејан Станковић је тренутно најпоноснији човек на свету. Веровао је наш Мистер у своје изабранике, а они су му се на терену одужили на најбољи могући начин.

Много је тешко сумирати годину у једном минуту. Ова сезона је била веома тешка и на крају много лепа, можда и најлепша у последњих пар година, а то је заслуга наших момака и ових феноменалних навијача. Они су веровали и пружали подршку и када то није било добро, када смо били на минус 11 на полувремену против Војводине у Новом Саду, па на заостатку од осам, па на разлици од пет бодова…Веровали су, били уз нас и знали су да можемо да се вратимо на стари ток – почео је Станковић,

Мистер ово пролеће назива историјским – 15 победа и реми у првенству!

Одиграли смо историјско пролеће, 15 победа и један нерешен резултат и то су ови момци урадили херојски. Све честитке иду њима. Хвала стручном штабу без ког не бих био комплетан, њихова подршка и сугестије у правом моменту су ми много помогле. Хвала и мојој породици – Ани, Стефану, Филипу и Александру, они су „вулкан“ из ког црпим енергију и да нема њихове подршке и разумевања ништа од овог не би било – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Вождовац 3:1 (1:0)
Следећи текстЗвезда је шампион!