Иванић: У кључним утакмицама одиграли смо шампионски

56

Тријумфом над Вождовцем резултатом 2:1, фудбалери Црвене звезде су постали шампиони Србије у актуелној сезони. Пун поноса због новог постигнутом успеху у црвено-белом дресу био је Мирко Иванић.

Урадили смо велике ствари у Црвеној звезди, сви ми, пет титула за редом… Када се окренемо назад и завршимо каријере моћи ћемо да будемо поносни на оно што смо урадили у Звезди. Није била лака ситуација, имали смо заостатак од пет бодова и то није лако стићи у Суперлиги, али смо много радили на томе и веровали кад су сви сумњали у нас. Знали смо да држимо ствари у нашим рукама и у свим утакмицама које су одлучивале показали смо да смо прави шампиони. Због тога, ово ми је најдража титула до сад – почео је Иванић.

Само речи хвале имао је за атмосферу коју су звездаши направили вечерас.

– Прелепа атмосфера и волео бих да је више оваквих утакмица, да је чешће пунији стадион и да не чекамо прославе титуле. Вечерас су звездаши дошли у великом броју, свака им част. Зовем их да заједно славимо.

Пред почетак меча, Иванићу је симболично уручен дрес са бројем 150 који се односи на одигране утакмице у нашем клубу.

Феноменалан је осећај добити дрес 150. Ипак, док сам у Звезди и док све то траје, као да нисам ни свестан колико је то достигнуће. Поносан сам и бићу још поноснији кад завршим каријеру и кад се сетим времена у Звезди – закључио је Иванић.

Претходни текстКатаи: Заслужено шампиони
Следећи текстАндреј Галовић трећи на 6. трци за Куп Србије