Тема дана – Дружење навијача Црвене звезде и Олимпијакоса

72

У новој епизоди емисије „Тема дана“ имаћете прилику да видите како је протекло дружење навијача Црвене звезде и Олимпијакоса на стадиону “Рајко Митић”.

Навијачи најтрофејнијег грчког клуба дошли су у великом броју у српску престоницу како би подржали своје кошаркаше на завршном турниру Евролиге. Посету Београду данас су искористили да се састану са присталицама нашег клуба на Маракани. Данашње дружење је прошло у пријатељској атмосфери и позитивној енергији, а братски однос је додатно учвршћен. Како је целокупан догађај изгледао и шта су за нашу телевизију имали да кажу навијачи два клуба моћи ћете да погледате на Звезда ТВ-у, као и на јутјуб каналу Звезда ТВ.

Више од две деценије траје братство између Делија и навијача атинских црвено-белих које су спојили пре свега иста вера и исте боје њихових клубова. Оно је интензивирано после 1994. године када је Олимпијакос био једини европски клуб који је дошао да игра против Звезде пријатељску утакмицу у време спортских и свих других санкција уведених нашој земљи.

Навијачи пирејског великана су обећали да ће у великом броју доћи у недељу од 18 часова и 30 минута да подрже изабранике Дејана Станковића у утакмици сезоне у којој ће покушати да стигну до пете узастопне и 33. титуле у славној историји Црвене звезде и да ће обезбедити барјаке, којима ће додатно улепшати амбијент на стадиону. Барјаци ће се продавати по цени од 500 динара у Ред Стар шопу, као и на дан утакмице.

Претходни текстИванићев гол у конкуренцији за најлепши у Лиги Европе
Следећи текстКадети шампиони Србије!