Омладинци шампионском шетњом позвали навијаче на Вождовац

84

Омладинци Црвене звезде су данас на посебно занимљив начин прославили освајање шампионске титуле, а уједно и позвали навијаче да предстојећег викенда подрже првотимце како би они обезбедили 33, уједно и пету узастопну титулу шампиона државе.

Наши јуниори су након завршеног тренинга са много узбуђења кренули са стадиона „Рајко Митић“. Од Теразија је почела њихова шампионска шетња, а употпунили су је барјаци са мотивима нашег клуба који ће моћи да се купе посебно за утакмицу против Вождовца. На велико одушевљење свих пролазника у Кнез Михаиловој улици наши бисери су имали и спремне позивнице за предстојећи меч наше екипе. Такође, врло често су застајали како би се фотографисали са навијачима, и наравно, како би им обезбедили што лепше успомене са овог црвено-белог догађаја. Традиционално, њихова крајња дестинација био је „Победник“ на Калемегданској тврђави. Симболично су управо код „Победника“ наши омладинци подигли трофеј и имали прилику да се фотографишу, уживају у дружењу са звездашима, наравно и да на тај начин позову све навијаче Црвене звезде да подрже наше првотимце. И овог пута, на изузетно креативан начин обележено је освајање још једне шампионске титуле.

Подсетимо, наши јуниори су у претходном колу ремизирали са екипом Младости у Лучанима резултатом 2:2, и на тај начин два кола пре краја првенства и математички обезбедили шампионску титулу. Црвено-бели бисери су након 28 одиграних кола освојили 67 бодова, уз гол разлику 87:35, и на тај начин потпуно заслужено, два кола пре краја шампионата, стигли до треће узастопне титуле првака Србије.

Овим путем позивамо све вас, да дођете на стадион „Рајко Митић“ и будете део правог спектакла. Наши првотимци коло пре краја првенства имају два бода предности у односу на првог пратиоца и свега бод биће довољан да изабраници Дејана Станковића и пети пут узастопно подигну шампионски пехар. Атмосферу ће употпунити специјални барјаци који ће се продавати у кругу стадиона пре утакмице.

Звездаши, дођите на Маракану и помозите нашим момцима да стигну до 33. шампионске титуле! Видимо се!

Претходни текстРукометаши у четвртак против Пик Сегеда
Следећи текстАНГТ Ф8: Несрећан пораз од АСВЕЛ-а на старту турнира