Борба за титулу са звездашким барјаком

82

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу 21. маја од 18 часова и 30 минута одиграти утакмицу 7. кола плеј-офа Суперлиге Србије, уједно и последњу првенствену за сезону 2021/22. Противник црвено-белима на утакмици на којој ће изабраници Дејана Станковића имати прилику да освоје 33. уједно и пету узастопну титулу биће екипа Вождовца. Наш клуб је за овај меч за навијаче припремио специјалне барјаке, који ће се у суботу продавати по цени од 500 динара и којима ће велики број навијача украсити Маракану.

Црвено-бели момци су током целокупне сезоне 2021/22. остављали срце на терену и борили се за Звездин грб до последњег момента у свакој утакмици. Добри резултати који су остварени су омогућили фудбалерима нашег тима да на последњој утакмицу у првенству имају прилику да на стадиону „Рајко Митић“ уз подршку великог броја звездаша освоје 33. титулу.

Наш клуб се и овог пута потрудио да финална борба за титулу буде још једна од оних за памћење. Навијачи су ове године као и свих претходних били највећа подршка црвено-белима и њихов дванаести играч. Утакмица против Вождовца биће још једна прилика да сви заљубљеници у црвено-беле боје буду део екипе и куповином барјака допринесу да наш стадион 21. маја изгледа величанствено као много пута до сад.

Позивамо све навијаче Црвене звезде да обезбеде свој реквизит, како би били део још једног спектакла у режији нашег клуба. Барјаци који ће се продавати по цени од 500 динара на дан утакмице, израђени су по мотивима Црвене звезде, предњаче боје нашег клуба, а на одређеним барјацима налазе се и мотиви главног града Београда, као и година настанка клуба чији стадион носи име „Рајко Митић“.

Подсећамо да је улаз на утакмицу између Црвена звезде и Вождовца која се игра у суботу 21. маја од 18 часова и 30 минута на Маракани бесплатан! Звездаши пожурите и обезбедите барјаке вољеног клуба на време!

Видимо се на Маракани!

Претходни текстБесплатан улаз против Вождовца
Следећи текстЗвездини бисери – Омладинци оверили трећу узастопну титулу