Бесплатан улаз против Вождовца

70

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу, 21. маја од 18:30 дочекати екипу Вождовца у оквиру седмог, а уједно и последњег кола плеј-офа националног шампионата, а изабраницима Дејана Станковића довољан је бод како би и математички осигурали титулу државног првака. Наш клуб је тим поводо одлучио да се захвали свима онима који воле црвено-беле боје, па ће капије Маракане бити отворене за навијаче.

Наши првотимци бележе фантастичне партије из утакмице у утакмицу, како у првенству, тако и у купу. Заслуге за то иду и свима вама, који сте од прве утакмице у сезони били дванаести играч нашој екипи. Црвено-бели навијачи су правили фантастичну атмосферу, било да се игра на Маракани, или на гостујућем терену, а веома је важно да тако буде и у суботу, против Вождовца.

Чета Дејана Станковића заслужила је спектакл за крај овосезонског шампионата, а капије стадиона биће отворене за све вас. Пред нашим фудбалерима је још једно, уједно и најважније финале у низу и управо зато је врло важно да трибине Маракане буду испуњене у што већем броју. Нека заставе, дланови и црвено-бели реквизити преплаве трибине нашег стадиона, и нека се песма навијача ори. Дођите да заједно освојимо пету узастопну титулу. Једно је сигурно, очекује нас прави спектакл.

Утакмица између Црвене звезде и Вождовца игра се у суботу 21. маја од 18 часова и 30 минута на стадиону „Рајко Митић“! Звездаши, видимо се на Маракани!

Претходни текстСакић: Карактером преломили утакмицу
Следећи текстБорба за титулу са звездашким барјаком