Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

99

Звездине младе талентоване играче који вредно тренирају и раде на теренима иза југа Маракане током наредног викенда очекује 14 утакмица у оквиру њихових шампионата. По традицији мечеве омладинске и кадетске селекције Црвене звезда, као и сениорског тима Графичара ћете бити у прилици да уживо гледате на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Јуниори Црвене звезде у недељу од 11 часова дочекују екипу Мачве у оквиру 27. кола Омладинске лиге Србије. На крилима две везане победе изабраници Милана Стегњајића у сјајном расположењу дочекују екипу из Шапца која се налази на 15 месту у националном шампионату. Црвено-бели момци заузимају прво место и имају девет бодова више у односу на првог патиоца на табели, па самим тим носе улогу фаворита на предстојећем мечу. На претходном сусрету, тачније 26. рунди шампионата, наша омладинска селекција је савладала Спартак из Суботице на страни резултатом 1:5, а голове за наш тим постигли су Андрија Радуловић, Данило Теодоровић, Мирко Николашевић, Александар Кахвић и Лука Бошковић. Наредни дуел омладинаца Звезде и Мачве можете испратити уживо на програму наше телевизије и Јутјуб каналу Звезда ТВ-а.

Кадетска селекција нашег клуба ће сутра од 11 часова дочекати краљевачки Кикер на теренима црвено-беле Омладинске школе у овкиру 27. кола домаћег првенства. Пред четом Слађана Николића је ново искушење у борби за шампионску титулу, а наши бисери рођени 2005. и 2006. године осокољени убедљивом победом у претходном колу против Спартака (1:7) у одличној форми очекују наредни дуел. На том сусрету у листу стрелаца за наш тим су се уписали Стефан Миладиновић који је постигао два гола, док су Јован Мијатовић, Алексеј Вукичевић, Матеја Бубањ и Вељко Димитријевић погађали по једном мрежу домаћег тима. Четири кола пре краја националног шампионата наш тим има пет бодова више од другопласиране екипе на лествици Кадетске лиге Србије, а сваки наредни меч биће од великог значаја за црвено-беле у борби за пехар. Дуел Црвене звезде и Кикера моћи ћете уживо да испратите на програму Звезда ТВ-а, као и на нашем Јутјуб каналу.

Сениори Графичара у недељу од 17 часова на свом терену дочекују београдски Рад у оквиру петог кола плеј-аута Прве лиге Србије. “Графоси” су везали две узастопне победе у претходне две рунде. Прво су тријумфовали кући над Тимоком 1919 (2:0), па затим су салвадали на гостујућем терену Будућност из Добановаца (0:2). Веома добрим партијама фудбалери Марка Неђића су потрвдили своју одличну форму из пролећног дела шампионата, а утакмицу нашег развојног тима и директну борбу за прво место табеле плеј-аута у другом по јачини такмичењу у нашој земљи ћете бити у прилици уживо да испратите на Звезда ТВ-у и истоименом Јутјуб каналу.

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ:

Субота, 9 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Оле
Субота, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Кикер (ЗВЕЗДА ТВ)
Субота, 11 часова, петлићи – Вождовац, Графичар
Субота, 13 часова, омладинци – Графичар – Младост
Субота, 15 часова, кадети – Графичар – Младост
Субота, 19 часова, пионири – Графичар – Чукарички
Субота, 19 часова и 30 минута, млађи пионири – Графичар – Вождовац

Недеља, 9 часова, млађи пионири – Црвена звезда Б – Чукарички
Недеља, 10 часова, пионири – Оле – Црвена звезда
Недеља, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – Мачва (ЗВЕЗДА ТВ)
Недеља, 12 часова и 30 минута, млађи кадети – Бродарац – Графичар
Недеља, 15 часова и 30 минута, петлићи – Колубара – Црвена звезда
Недеља, 17 часова, ПЛС – Графичар – Рад (ЗВЕЗДА ТВ)

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – Црвена звезда – Студентски Град

Претходни текстЗвездини боксери освојили 1. место у Б групи Регионалне лиге
Следећи текстКК Црвена звезда прославио клупску славу Ђурђевдан