Звездини бисери – Убедљиви омладинци и кадети

85

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде оствариле су убедљиве победе и сада су у одличним позицијама за освајање шампионске титуле, четири кола пред крај сезоне.

Омладинци Црвене звезде савладали су Спартак резултатом 5:1 и тако сада са девет бодова предности дочекују последња четири кола. Рекло би се одлична позиција за тим Милана Стегњајића, чији су пулени головима Андрије Радуловића, Данила Теодоровића, Мирка Николашевића, Александра Кахвића и Луке Бошковића волшебно славили у Суботици. Важан тријумф су остварили и јуниори Графичара, који се за разлику од другара у црвено-белом дресу – боре за опстанак, али су у сличној позицији јер од прве екипе која испада имају такође девет бодова више. Ученици Владимира Сандуловића су славили против Мачве резултатом 3:1, а погађали су Милорад Стајић, Балша Тошковић и Коста Веселиновић, у трилер завршници.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 26. КОЛО:

1. Црвена звезда – 63 бода, гол разлика 81:33
2. Партизан – 54 бода, гол разлика 53:22
3. Младост – 46 бодова, гол разлика 49:33

—-

11. Графичар – 37 бодова, гол разлика 39:48

СТРЕЛЦИ: Михајло Милосавић, Мирко Николашевић и Матеја Бојовић (9 голова, Црвена звезда), Александар Кахвић (8 голова, Црвена звезда), Балша Тошковић (7 голова, Графичар).

АСИСТЕНТИ: Данило Теодоровић, Мирко Николашевић (7 асистенција, Црвена звезда), Михајло Милосавић и Виктор Радојевић (6 асистенција, Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде су бриљирали и одиграли једну од најбољих утакмица у сезони на гостовању Спартаку у Суботици. Резултат је био 7:0, а незаустављив је био крилни нападач Стефан Миладиновић који се два пута уписао у стрелце. Осим њега, погађали су још Јован Мијатовић, Алексеј Вукичевић, Јован Шљивић, Матеја Бубањ и Вељко Димитријевић. Од првог пратиоца на табели, ученици Слађана Николића имају пет бодова више и налазе се у доброј позицији за освајање шампионске титуле. С друге стране, кадети Графичара су одиграли без голова на гостовању краљевачком Кикеру.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 26. КОЛО:

1. Црвена звезда – 67 бодова, гол разлика 99:31
2. Партизан – 62 бода, гол разлика 83:27
3. Чукарички – 59 бодова, гол разлика 89:35

—-

5. Графичар – 38 бодова, гол разлика 46:28

СТРЕЛЦИ: Матеја Бубањ (31 гол, Црвена звезда), Стефан Миладиновић (13 голова, Црвена звезда), Јован Мијатовић (11 голова, Црвена звезда).

АСИСТЕНТИ: Јован Шљивић (13 асистенција, Црвена звезда), Матеја Бубањ (12 асистенција, Црвена звезда), Стефан Миладиновић (10 асистенција, Црвена звезда).

Претходни текстКонференција за медије пред старт домаћег шампионата
Следећи текстПочиње финални турнир Рода Јуниорске лиге Србије у Крагујевцу