Звезда је породица | Мали самоуки звездаш посетио Маракану

70

У новој епизоди серијала „Звезда је породица“ наш клуб је на стадиону „Рајко Митић“ угостио породицу Марјановић из Горњег Милановца, која је имала прилику да ужива у новој победи црвено-белих фудбалера против Чукаричког.

Црвена звезда наставља са акцијом „Звезда је породица“ у којој породицама које нису у могућности да посете Маракану и гледају неки меч вољеног тима, наш клуб то омогућава. На мечу трећег кола плеј-офа националног шампионата против Чукаричког, усрећили смо још једну звездашку породицу.

Фамилија Марјановић из Горњег Милановца била је гост нашег клуба на утакмици против екипе са Бановог брда, а изабраници Дејана Станковића су још једном блиставом партијом и новом победом улепшали њихов боравак на нашем стадиону. Седмогодишњи Тодор, који је на Маракану дошао заједно са мајком и две сестре, није крио одушевљење што има прилику да гледа утакмицу клуба који воли.

Омиљени првотимац му је Милан Борјан, ког је имао прилику и да упозна на гостовању нашег тима у Горњем Милановцу. Он је уживао у новој победи изабраника Дејана Станковића, а изразио је жељу и да се учлани у клуб, што је и урадио. Сјајна атмосфера на стадиону „Рајко Митић“ улепшала је дружење, а уз то, нашим гостима су подељени и пригодни поклони. Поред гледања утакмице, наши гости су имали прилику да посете музеј, а све то је забележила камера Звезда ТВ-а. Како је протекло дружење, и шта су то наши гости имали да кажу, погледајте у новој епизоди емисије „Звезда је породица“.

Наш клуб ће и убудуће наставити са овом акцијом, а ви уколико нисте у могућности да приуштите долазак или познајете такву породицу, пријавите се на office@crvenazvezdafk.com.

Претходни текстСпецијална Олимпијада Србије и Црвена звезда поново на окупу
Следећи текстТема дана | Звезда и Моцарт донирали дресове ФК Шумадија