Тема дана | Звезда и Моцарт донирали дресове ФК Шумадија

64

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља, заједно са бетинг партнером компанијом “Моцарт” са акцијом “Нови дресови за нове шампионе”. Овог пута смо поклонили најновију гарнитуру опреме ФК Шумадија из Краљева, а како је изгледала сама церемонија доделе дресова нашег клуба можете погледати у новом издању емисије “Тема дана”.

Црвено-бела делегација у сарадњи са компанијом „Моцарт“ је посетила Краљево, тачније село Шумарице, и поделила дресове Фудбалском клубу Шумадија. Играчи који наступају за локални клуб и такмиче се у Градској лиги Краљево група “Морава” су исказали велику радост, али и поштовање, због посете Црвене звезде њиховом спортском игралишту.

Представнике нашег клуба је дочекао велики број заљубљеника у црвено-беле боје, нарочито оних најмлађих навијача који су увек велики ветар у леђа нашим првотимцима. Такође, поред поделе дресове, фудбалери Шумадије и сви присутни су могли да се фотографишу са пехарима намењеним освајачу националног првенства, као и Купа Србије што је пробудило посебне емоције свих звездаша.

Како је изгледала додела дресова, колику је радост изазвала посета вољеног клуба, али и бројне друге занимљиве детаље можете погледати у новом издању емисије „Тема дана“.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити са акцијом доделе најновије спортске опреме клубовима који се такмиче у нижим ранговима, а оно што је потребно јесте да тимови учлане минимум двадесет чланова у наш клуб. Зато вас позивамо да се учланите и будете део велике звездашке породице.

Претходни текстЗвезда је породица | Мали самоуки звездаш посетио Маракану
Следећи текстПочиње финале плеј-офа, Звезда гостује у Новом Саду