Крстичићу уручен дрес са бројем 100

74

Нови фудбалер Црвене звезде у клубу 100 је Ненад Крстичић, коме је симболични дрес пред утакмицу трећег кола плеј-офа Суперлиге уручила четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон.

Крстичић је стигао у Црвену звезду у августу 2017. године, а дебитовао је на 155. вечитом дербију. Симболично, и 100. утакмицу у дресу нашег клуба одиграо је на 167. вечитом дербију и тако се уписао златним словима у Звездину историју као фудбалер са троцифреним бројем наступа.

Дао је велики допринос у освајању шампионске титуле у сезони 2017/18, а био је и важан шраф у машинерији Владана Милојевића, која је изборила историјски пласман у групну фазу Лиге Европе. Био је део шампионске генерације и у сезони 2018/19, која је успела и да се пласира у групну фазу Лиге шампиона.

Након иностраног ангажмана, Крстичић је поново обукао дрес вољеног клуба на лето 2021. године и данас је један од важних адута у редовима екипе коју са клупе предводи Дејан Станковић.

У дресу Црвене звезде је одиграо укупно 101. утакмицу и постигао осам голова, а верујемо да се на томе популарни Нена неће зауставити.

Претходни текстАНГТ: Познат распоред Ф8 у Београду, Звезда креће против Асвела
Следећи текстЦрвена звезда – Чукарички 1:0 (1:0)