У сусрет противнику – Чукарички

69

Црвена звезда сутра од 18 часова и 30 минута дочекује Чукарички на стадиону “Рајко Митић” у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије. Црвено-бели момци ће покушати да наставе низ сјајних партија и забележе једанаести тријумф у пролећном делу шампионата након што су у претходној рунди савладали ТСЦ са 4:0.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Против Чукаричког смо до сада одиграли 61 утакмицу у свим такмичењима. Звезда је славила на 48 сусрета, четири пута смо одиграли нерешно, док смо доживели девет пораза, уз гол разлику 147:48 у корист нашег тима. Од почетка новог миленијума, Црвена звезда је одиграла 40 утакмица против “Брђана” и забележила је 30 победа, четири пута смо ремизирали и били смо поражени на шест сусрета, уз гол разлику 95:36 у корист нашег тима.

Најубедљивију победу у националном шампионату и једну од највећих у историји забележили смо управо против Чукаричког. Било је то у сезони 1996/97. када је Црвена звезда славила резултатом 8:1 головима Јовичића (3), Вулевића (2), Анића, Мићића и Мариновића.

Последња утакмица против екипе са Бановог брда је одиграна на старту пролећног дела шампионата на Маракани, а славили су изабраници Дејана Станковића веома убедљиво са 3:0. Голове за наш тим су постигли Милан Павков, Охи Омојуанфо и Александар Драговић.

БУДИТЕ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Карте за предстојећи меч нашег тима против Чукаричког можете набавити на благајнама Маракане данас до 18 часова, као и сутра од 10 сати па све до почетка утакмице. Цене улазнице су следеће:

Север: 300
Исток: 400
Запад: 500
ВИП Запад: 1000
ВИП 1: 2000
ВИП 2: 2000
ВИП Галерија: 3000

Такође, улазнице за дуел са Чукаричким можете купити онлајн путем линка: хттпс://црвеназвезда.итицкет.рс.

Сви навијачи који неће бити у прилици да уживо бодре наше првотимце у наредном изазову у домаћем шампионату, моћи ће да гледају утакмицу трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије на каналу Аренаспорт 1 Премиум од 18 часова и 30 минута. Дуел можете посматрати и путем нашег студија на Звезда ТВ који ће трајати преко три часа, а ви ћете моћи да гледате меч из три различита угла. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМЕ ЕКИПА

Црвена звезда се тренутно налази на првој позицији на табели у домаћем шампионату са укупно 85 бода. Црвено-бели су славили на 27 утакмица, одиграли су три пута нерешено, док су доживели један пораз уз укупну гол разлику 83:17. У последњем колу изабраници Дејана Станковића су савладали ТСЦ на гостујућем терену са 4:0 и приказали још једну одличну фудбалску партију. Голове за црвено-беле су постигли Мирко Иванић који се три пута уписао у стрелце, док је Ел Фарду Бен постигао један гол.

Чукарички заузима трећу позицију на табели националног првенства са 54 бода. Екипа са Бановог брда је од старта ове сезоне остварила 14 победа, 12 пута је одиграла нерешено и доживела шест пораза уз гол разлику 51:33. У оквиру другог кола плеј-офа Суперлиге Србије, Чукарички је претрпео пораз од Партизана на страни са 3:1, а једини гол за “Брђане” постигао је Стефан Ковач.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Најбољи противнички играчи су капитен Марко Доцић и високи штопер Стефан Шапић. Улога најбољег стрелца припада младом центарфору Марку Ракоњцу који је ове сезоне у једанаест наврата затресао мрежу противника. Титула најбољег асистента у екипи Чукаричког такође припада двојици играча јер су капитен Марко Доцић и крилни нападач Н’Диаје у пет наврата упослили саиграче за гол. Од истакнутијих играча треба талентованог чувара мреже Новака Мицовића, Бојана Рогановића и младе снаге Бојана Ковачевића и Јована Лукића.

СУДИЈА МЕЧА

Главни арбитар на мечу Звезде и Чукаричког биће Момчило Марковић, а његови помоћници крај аут линија су Милош Мишкељин и Ненад Радоичић, док ће четврти судија бити Андрија Стојановић. У ВАР соби седеће Лазар Лукић и Бојан Бановић. Делегат меча јесте Ненад Николић, а посматрач суђења Бојан Бановић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Уторак:

-16:00 Колубара – Нови Пазар
-18:30 Младост – Раднички 1923

Среда:

-14:00 Партизан – ТСЦ
-16:05 Вождовац – Напредак
-18:30 Раднички Ниш – Војводина

Четвртак:

-16:00 Радник – Металац
-18:05 Спартак – Пролетер

Претходни текстДоналд: Увек сам уз Звезду, видимо се против Чукаричког
Следећи текстЗванично саопштење и став КК Црвена звезда мтс