Бен: Уз подршку звездаша јурим пету титулу у низу

76

Фудбалере Црвене звезде у среду очекује утакмица 3. кола плеј-офа Суперлиге против Чукаричког на стадиону “Рајко Митић”, а Ел Фарду Бен истиче да су црвено-бели спремни да се за још један корак приближе освајању пете узастопне титуле.

Пријала нам је мала пауза од утакмица, с обзиром да током читаве сезоне играмо готово на свака три дана. Велики посао смо већ одрадили, али је финиш сезоне изузетно битан и пета узастопна титула је додатни мотив. Један сам од ретких играча који се може похвалити таквим учинком. У црвено-белом дресу сам освојио четири трофеја националног првенства и једну титулу купа, прошла сезона је због освајања дупле круне била посебна, а сада смо веома близу да тај успех и поновимо, већи мотив од тога нам није потребан – истакао је Бен.

Осврнуо се Бен и на утакмицу полуфинала Купа Србије коју ће изабраници Дејана Станковића одиграти против Новог Пазара на домаћем терену.

– Поред националног првенства, циљ је освајање и купа. Претходне сезоне смо вратили дуплу круну на Маракану и желимо да тако и остане. За сада све иде по плану. Дуго сам у клубу и свестан сам значаја освајања оба трофеја. Наши навијачи живе за такве тренутке и када се присетим радости коју смо им приредили после прошлогодишњег финала једино што желим јесте да и ове године буде исто.

Подршка навијача је веома битна фудбалерима Црвене звезде, а то је још једном потврдио и најефикаснији странац у Звездиној историји.

Подршка ове сезоне је заиста феноменална, осећамо колико се наши навијачи труде да нам дају додатну снагу. Права потврда за то је и утакмица против ТСЦ када су иако је био у питању радни дан испунили нашу трибину и још једном показали зашто су најбољи на свету. Њихова песма, подршка као и само присуство на гостовањима, али и Маракани извлачи оно најбоље из нас. Остало је још мало до краја сезоне, позивамо их да буду уз нас на свакој утакмици како бисмо заједно остварили циљеве и радовали се успешној сезони Звезде – закључио је Бен.

Претходни текстХристос васкрсе!
Следећи текст„Ноћи за памћење“ – Два гола после кормера „пресудила“ Генту