Драговић: Подржите нас и против ТСЦ-а

95

Штопер нашег тима Александар Драговић се осврнуо на 167. вечити дерби, али и на све оно што је Црвена звезда урадила ове сезоне, истакавши да смо на правом путу да остваримо зацртане циљеве са почетка сезоне.

Иза нас је вечити дерби, тешка утакмица која је завршена без голова. Стање на табели је остало исто, иако смо желели победу и да се додатно одвојимо од вечитог ривала. Знали смо да ће плеј-оф бити исцрпљујућ, али као што је и Мистер више пута поновио – спремали смо се од старта сезоне за 37 утакмица у првенству. Нема простора за опуштање, још шест утакмица нас дели од пете узастопне титуле и то је довољан мотив за сваког од нас. Поред тога наравно свесни смо важности и трофеја у Купу и учинићемо све да будемо максимални у оба такмичења – истакао је Драговић.

Осврнуо се Драговић и на подршку са трибина која је као и на претходном вечитом дербију била невероватна.

– Тешко је пронаћи праву реч која би описала осећај који се пробуди када изађем на терен и видим пуну Маракану. Управо то је оно због чега сам дошао у Звезду и о чему сам сањао. Хвала нашим најбољим навијачима који су ми то омогућили. Били су уз нас свих 90 минута и са таквом подршком можемо да остваримо све што смо још на припремама зацртали. Сада је важно да имамо подршку и против ТСЦ-а, на веома тешком гостовању које нас чека. Борба на оба фронта се наставља, а нама је од драгоценог значаја да играмо пред што више људи који навијају за нас.

Сјајне игре у црвено-белом дресу су нешто на шта је Драговић навикао навијаче Црвене звезде.

Подршка и похвале увек значе и никако нису разлог за опуштање већ само додатни подстрек за још већи рад на тренинзима. У Звезди играм срцем и то људи препознају. Срећан сам што могу да учествујем у успесима клуба који волим од малих ногу. Недавно сам понео и капитенску траку и уједно испунио још један свој сан, захвалио бих се и тиму и целокупном стручном штаба на челу са Дејаном Станковићем на указаном поверењу и великој подршци – закључио је Драговић.

Претходни текстЗвезда поново боља од вечитог ривала
Следећи текстСтатистика 167. дербија – Звезда