Звезда за малог Вукана

66

Фудбалски клуб Црвена звезда је у среду од 14 до 17 часова организовао фан зону у Кнез Михаиловој улици у циљу прикупљања помоћи за лечење Вукана Стоиљковића који болује од спиналне мишићне атрофије. Сви навијачи нашег клуба су били у прилици да уживају у дружењу са Звездиним првотимцима, као и у бројним другим занимљивостима, а све што су требали да учине јесте да покажу хуманост и пошаљу СМС са текстом 1239 на број 3030. На лицу места је у кешу прикупљено 41.560 динара и послато је преко 200 порука, јер су подељени медењаци који су ишли онима који пошаљу СМС и покажу хуманост.

Још једна акција нашег клуба са хуманитарним карактером одржана је на једном од најлепших шеталишта у нашем главном граду, тачније Кнез Михаиловој улици. У временском раздобљу од три часа заљубљеници у црвено-беле боје, као и сви пролазници су могли да посете Звездину фан зону у којој је наш клуб приредио бројна изненађења, а све у циљу прикупљања помоћи за Вукана који болује од ретке болести, спиналне мишићне атрофије.

Самом догађају присуствовали су првотимци нашег клуба Страхиња Ераковић, Петар Станић, Никола Станковић и Немања Мотика, а како би се навијачи фотографисали са изабраницима Дејана Станковића било је потребно да учествују у хуманитарној акцији и пошаљу поруку са текстом 1239 на 3030. Такође, наш клуб је приредио бројне занимљивости за све посетиоце у виду медењака и црвено-белих балона које су сви могли да набаве по истој “цени” тачније слањем СМС поруке са истим подацима како би се прикупила средства за лечење Вукана.

Позивамо вас да пошаљете СМС са текстом 1239 на број 3030 и помогнете малом Вукану!

Претходни текстЗвезда ТВ | Рашиних 100
Следећи текстЦрвено-беле сигурне у првом мечу финала за предност у серији