Станковић: Сломили отпор противника на време

63

Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу Радничког 1923 резултатом 4:1 у оквиру 30. кола Суперлиге Србије, а поносан после тријумфа на своје изабранике, као и на чињеницу да са прве позиције улазимо у плеј-оф, био је Дејан Станковић.

Одиграли смо три утакмице у кратком периоду, и сигурно је да смо се у првих 25 минута мало одбијали од зида Радничког. Рекао сам да Лалатовић уме да спреми утакмицу и то је и показао. После другог поготка нашег тима, успели само да сломимо отпор противника и преузмемо контролу меча. Жао ми је због примљеног гола, али десио се мањак концентрације у другом полувремену када је испливао сав квалитет Црвене звезде. Драго ми је због Мотике и Звездине деце и хвала навијачима на феноменалној подршци – почео је Станковић.

Наредне суботе, одиграће се 167. вечити дерби, а Црвена звезда ће бити домаћин.

– Урадили смо најтежи део посла и успели да завршимо на првом месту. Имамо предност Маракане на вечитом дербију. Не верујем да та утакмица може да донесе победника првенства, али да улога домаћина може да има значајну улогу – може.

Памтиће Радован Панков дуго ову утакмицу, с обзиром да је забележио 100. наступ у Црвеној звезди.

Драго ми је што се Панков вратио. Имао је операцију и вратио се у рекордном року, што ми је и обећао. Такође, и Пићини се вратио на терен. Повреда је деловала банално, али видели смо на тренингу да има проблем са задњом ложом. Имаћу заједно са Кангом све играче на окупу – подвукао је Станковић.

Претходни текстЗвездин распоред у плеј-офу
Следећи текстЗвезда изгубила од Партизана и пласирала се у финале плеј-офа