Звезда играла за незбринуте животиње

81

На теренима иза југа Маракане одиграна је хуманитарна утакмица за помоћ незбринутим животињама, а снаге су одмерили кадетска селекција Црвене звезде, као и наш Женски фудбалски клуб. Резултат је био у другом плану, сав прикупљен новац од продаје улазница усмерен је ка водећој и волонтерској организацији за добробит животиња у Србији – БЕТА, а Црвена звезда је још једном показала друштвену-одговорност.

Актери меча су на терен изашли у друштву паса – Мелоди, Бане, Боги, Лина, Хејли, Ру и Мини. Програм је са разгласа водио глумац и водитељ Милан Калинић, а љубитељи Звезде и животиња су сваки добар потез на терену испраћали аплаузом. Утакмица се играла два пута по 15 минута и завршена је резултатом 1:1. За наше кадете погодио је Лазар Ђурић у првом делу игре, а резултат је за даме поравнала Мина Стојановић. Утакмица је обиловала фер-плеј потезима, а на обе стране могло је да се види мноштво лепих акција.
Кадети су наступили у саставу: Ј. Миладиновић, Ђокић, Димитријевић, Николић, Каришик, Л. Ђурић, Вукојевић, Цветковић, С. Миладиновић, Петровић, Д. Ђурић, док су шансу с клупе добили: Беговић, Рацић, Џејсон, Суботић, Лазић и Стојсављевић. Што се ЖФК-а тиче, њихов састав је изгледао овако: Милисављевић, Поповић, Миловић, Жарковић, Ђорђевић, Малијар, Стојановић, Аранђеловић, Тенков, Сремчевић, Крстић, док су у другом полувремену на терену биле још: Стаменић, М. Чавић, Н. Чавић, Милосављевић, Кучинар и Воркапић.
Црвена звезда је овом акцијом показала жељу да пружи финансијску помоћ волонтерској организацији – БЕТА, која се стара о животињама које немају дом, а успут се залаже и за одговорније понашање према истима. Продаја улазница је још у току и трајаће до четвртка у 12 часова, а карту можете да купите на линку: https://crvenazvezda.iticket.rs/, и тако још једном докажете хуманост на делу! С обзиром на то да је продаја улазница још у току, клуб ће накнадно објавити коначан број продатих карата, али већ сада смо на завидном броју и у могућности да помогнемо незбринутим животињама.
Звездаши, хвала вам што сте по ко зна који пут показали хуманост на делу!
Претходни текстЗвездини бисери – велика ефикасност
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Запажен трио