Иза југа Маракане – Петлићи и млађи пионири спремни за пролеће

160

Пролећни део сезоне почео је за већину селекција у црвено-белој омладинској школи, а исти случај је и са млађим пионирима и петлићима Црвене звезде, који спремно дочекују наставак такмичења.

Селекција млађих пионира, тријумфално је започела други део сезоне, савладавши у првом колу наставка шампионата екипу Телеоптика на терену иза југа Маракане резултатом 3:0. Изабраници Марка Петровића су тиме показали да су у одличној форми након припремног периода на Охриду, и неколико пријатељских мечева које су одиграли током паузе. Наши бисери су тако уписали прва три бода у наставку, након укрштања две групе и брисања поена из првог дела сезоне, те се тако налазе на четвртој позицији, са истим бројем бодова као још пет тимова. Тренер Петровић у другом делу сезоне располаже са 18 фудбалера: Матеја Станковић, Вукашин Тамбурић, Михајло Спасојевић, Ђорђе Вранић, Лазар Николић, Милан Ћопић, Игњат Милетић, Леон Ивановић, Никола Јокић, Стефан Пузовић, Павле Штулић, Вељко Журић, Матеја Марковић, Лука Зарић, Димитрије Шарић, Алекса Дамјановић, Душан Јовичић и Данило Карановић. Црвено-бели бисери ће у наредном колу одмерити снаге са екипом Рада, а тај меч је на програму у суботу од 15 часова на Бањици.

И петлићи Црвене звезде, стартовали су пролећни део шампионата, али су претрпели пораз од Графичара 2:1. Бисери које са клупе предводи Милан Савковић су такође боравили на Охриду, где су брусили форму за други део сезоне, а верујемо да ће се већ у наредном колу вратити на победнички колосек. Наши бисери су први део сезоне завршили као првопласирани, и несумњиво је да имају квалитет да исто понове и на крају шампионата. Перспективни стручњак Милан Савковић такође рачуна на 18 фудбалера, а то су: Филип Беадер, Вук Јовановић, Богдан Поповић, Ђорђе Тодорић, Вук Василић, Матеја Грбић, Петар Гајичић, Лука Тадић, Матеј Стрика, Андрија Матић, Драган Анокић, Милан Видић, Наум Перовић, Рис Вилијам Милвуд, Филип Димитријевић, Марко Јовановић, Алекса Ђумић и Никола Радонић.

Верујемо да ће наши бисери у свим категоријама наставити да пружају сјајне партије до краја сезоне, и да ћемо се сви заједно радовати новим трофејима.

Претходни текстЗвездине рвачице одличне у Мађарској
Следећи текстЦрвено-бели допутовали у Берлин (петак, 20 часова)