Звездина хуманост за добробит животиња

52

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља са друштвено-одговорним радом, овога пута смо пажњу усмерили према водећој волонтерској организацији за добробит животиња у Србији, којој ћемо пружити финансијску помоћ, а средства ће се прикупљати од улазница за хуманитарну утакмицу која ће бити одиграна 29. марта од 13х.

Наш клуб је овом акцијом показао да мисли не само на све чланове нашег друштва, већ и на животиње које су у великој мери незаштићене. Црвена звезда се одлучила да финансијску подршку пружи волонтерској организацији БЕТА која се бори за животиње које немају дом, као и боље и одговорније понашање према њима у нашем друштву.

Хуманитарна утакмица које је заказана за крај месеца марта биће одиграна између женског Фудбалског клуб Црвена звезда и кадетске селекције наше Омладинске школе. Сви заинтересовани карте могу обезбедити онлине на следећем линку:

https://crvenazvezda.iticket.rs/

Цена улазнице износи 300 динара, а целокупни износ ће бити дониран волонетерској организацији БЕТА.

Црвена звезда наставља са хуманитарним радом, а наш клуб радује чињеница да се велики број звездаша одазвао свим претходним. Управо то је разлог да верујемо да ће и ова акција које је усмерена према животињама наићи на велики одзив и да ћемо дати значајан допринос побољшању њихових услова за живот.

Претходни текстЗвездин скок од 161 места на УЕФА ранг листи
Следећи текстТема дана | Звездина европска бајка