Станковић: Драго ми је због младих

54

Фудбалери Црвене звезде су савладали Колубару резултатом 3:0 у оквиру 18. кола Суперлигу Србије, а утиске после меча након кога следи репрезентативна пауза и мали предах за наше првотимце, изнео је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Меч после европске утакмице у којој смо се много потрошили у сваком смислу. Почетак је био тежи док нисмо ушли у ритам, а после када смо постигли погодак, узели смо контролу утакмице у своје руке и привели меч крају на прави начин. Успели смо да одморимо и изротирамо, а шансу су добили и млади који добро раде, али ситуација је затегнута и немамо бодовну предност да се прихватимо неког већег ризика. Мотика је добро одиграо, прва утакмица на Маракани за њега пред нашим навијачима, било је ту и емоција. Драго ми је због Станковића који је ушао у две шансе, због Ђурића који је дебитовао, Станић се опоравио од повреде – почео је Станковић.

Следи двонедељна пауза од утакмица за фудбалере нашег тима, а Мистер је задовољан оним што је до сада урађено у пролећном делу сезоне.

Следи заслужена пауза и сматрам да смо били максимални у овом циклусу. Остаје жал за Европом, могли смо да направимо још један искорак, али кад се све сабере и одузме, ово је одличан почетак пролећног дела сезоне за Звезду – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Колубара 3:0 (2:0)
Следећи текстТрадиционални пливачки митинг „Све пролази, Звезда траје“