Победа црвено-белих за крај првог дела Суперлиге

86

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу у последњем 14. колу Суперлиге Србије над екипом Звезда Б 2018 резултатом 4:0.

Иако је резултат убедљив црвено-беле су тек у другом делу меча успеле да сломију отпор гошћи. Прво полувреме је завршено без голова, а почетком друог, у 51. минуту, стручни штаб је одлучио да изврши свих пет измена. То је донело резултат, па је Црвена звезда у десет минута касније повела из једанаестерца, прецизна је била Софија Сремчевић. Софија је постигла и други погодак за црвено-беле у 77. минуту, а на 3:0 повисила је Анђела Крстић у 80. минуту. Коначан резултат поставила је Мирела Тенков у 85. минуту.

Звездине фудбалерке су освојиле 2. место у првом делу Суперлиге Србије са 33 бода. Следи плеј-оф у којем ће играти четири првопласиране екипе, Спартак, Црвена звезда, Слога Земун и Машинац.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЗВЕЗДА Б 2018 4:0 (0:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Андријана Дамјановић. Стрелци: Сремчевић у 61 (из пенала) и 77, Крстић у 80. и Тенков у 85. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Николић (Звезда Б).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Шћепановић, Кучинар (Н.Чавић од 51. минута), Малијар, Миладиновић, Стојановић (Стаменић од 51. минута), Крстић, Јестровић (М.Чавић од 51. минута), Ђорђевић, Поповић (Тенков од 51. минута), Миловић (Сремчевић од 51. минута).

ЗВЕЗДА Б: Милисављевић, Раденковић, Стојаковић (Завишић од 65. минута), Миловановић, Николић, Трифуновић (Мацановић од 65. минута), Луковић (Максимовић од 46. минута), Стефановић, Гајевић (Кнежевић од 77. минута), Пауновић, Њагул (Радосављевић од 77. минута).

Претходни текстЗвезда ТВ | Елеганција
Следећи текстПораз Звезде у Новој Пазови