ЕЛ: Нема одмора стиже велики Реал (уторак, 19)

51

Кошаркаши Црвене звезде настављају са врло напорним ритмом утакмица, већ у уторак у Београд стиже екипа Реала из Мадрида.

Дуел црвено-белих са једном од екипа које су претенденти на највиши пласман и у овогодишњем издању Евролиге заказан је за 19 часова у хали Александар Николић.

Пред овај дуел тренер црвено белих Дејан Радоњић има кадровских проблема, и даље су ван тима због повреда Стефан Марковић и Маик Цирбес.

Дуели са Реалом увек представљају празник кошарке у Београду, а новиа утакмица са краљевским клубом представља велико искушење у овако згуснутом календару у коме се тренутно налазе црвено-бели, који ће да подсетимо већ у четвртак дочекати и Макаби у Београду (карте за оба дуела су у продаји у пословницама Тицкетс Висион-а):

Једна од најбољих екипа у Евролиги и ове сезоне, што довољно говори о односу снага. Огроман квалитет екипе Реала и огромно искуство. Ми ћемо се трудити да пред нашим навијачима, очекујем значајну подршку, јер она може да нам подигне интензитет и квалитет игре и извуче из нас оно што нам недостаје, а врло је важно у овој великој физичкој потрошњи. Није једноставно, посебно тај ментални аспект и потрошња, имамо велики број утакмица, сада смо у периоду који је можда и најтежи и који захтева додатни опрез како се не би догодило још нешто као прозивод тешког распореда – рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Огњен Добрић: – Сви знамо о којој се екипи ради и какав квалитет поседују. Ипак играмо пред нашом публиком и имаћемо ветар у леђа. Желимо да одиграмо једну добру утакмицу и надам се добром резултату. Лоша серија Реала може да буде отежавајућу околност јер екипа зна да се мобилише и одреагује и одигра добру утакмицу , али све зависи од нас, морамо да се опоравимо и припремимо што боље за ово што нас чека – рекао је бек црвено-белих

КК Црвена звезда мтс подсећа све Звездаше да је пред серију важних и везаних утакмица у Београду, пустио још прошлог уторка (01.03.2022) у 10 часова у продају дневне карте за за утакмице са Реалом (заостала утакмица 20. кола). Карте ће се продавати и на дан утакмице на благајни хале Александар Николић

Већ у четвртак у Београд стиже Макаби, а врло напорну серију утакмица екипа завршава у понедељак дуелом са Студентским Центром.

Претходни текстТема дана | Звезда захтева иностране судије у плеј-офу
Следећи текстТирнанићева и Недељковић вицешампиони Балкана