Звездини рођендани гарантују пуне трибине

51

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу од 16 часова и 15 минута на стадиону „Рајко Митић“ дочекати екипу Новог Пазара, а то ће бити изузетна прилика да сви заједно будемо део спектакла поводом 77. рођендана нашег вољеног клуба.

Када кажемо спектакл, мислимо Црвена звезда. Наш клуб пуних 77. година пише историју српског и европског фудбала, а управо тим поводом, на предстојећем мечу на Маракани, сви заједно ћемо, породично прославити рођендан наше Звезде. Капије стадиона биће отворене, а улаз је безплатан, и управо то је права прилика да армија заљубљеника у црвено-беле боје напуни трибине наше Маракане, и да још једном, сви заједно будемо део спектакла. Изабраници Дејана Станковића пружају фантастичне партије из утакмице у утакмицу, и управо зато, подршка им је неопходна. Овим путем вас позивамо да понесете шалове, напуните трибине Маракане, и још једном будете ветар у леђа нашим првотимцима на путу до нове победе.

Много пута у овом веку виђене су феноменалне прославе у режији наших навијача, а трибине нашег стадиона, биле су испуњене у великом броју. Тако је било и 8. марта 2004. године, када је наш тим дочекао екипу Зете. Црвено-бели су убедљиво славили резултатом 4:0, а више од 10 хиљада верних звездаша, увеличало је победу и прославу рођендана. Још једна прослава за памћење виђена је 5. марта 2011. године, када је на Маракани гостовала екипа Смедерева. Утакмица је завршена резултатом 1:0 у корист Звезде, а скоро 20 хиљада навијача приредило је сјајну прославу. Годину дана касније, одиграна је и утакмица против Спартака, коју многи памте по пуним трибинама стадиона „Рајко Митић“. Меч је одигран дан пре Звездиног рођендана, а на трибинама је било присутно више од 41 хиљаде љубитеља грба Црвене звезде. И 2014. године, звездаши су се побринули да прослава протекне онако како и доликује. Наш клуб је дочекао крушевачки Напредак, а на стадиону се нашло скоро 23 хиљаде навијача, који су у сјајној атмосфери прославили рођендан, и победу наше екипе. На дан рођендана Црвене звезде, 4. марта 2017. године, на Маракани је одигран меч са вечитим ривалом, а трибине су поново биле испуњене у великом броју. Скоро 42 хиљаде љубитеља фудбала, увеличало је прославу, и направило фантастичну атмосферу.

Претходне, 2021. године, услед пандемије корона вируса, навијачи нису били у могућности да се нађу на трибинама, али управо то је повод више да у недељу од 16 часова и 15 минута, трибине Маракане буду испуњене до последњег места, и да у спректакуларном амбијенту заједно увеличамо 77. рођендан наше Црвене звезде.

Претходни текстЗвездина пролећа – Шампиони света
Следећи текстУ сусрет противнику – Нови Пазар