Пораз ватерполиста од Новог Београда у Загребу

80

И у другом мечу трећег турнира Премијер регионалне лиге у Загребу, црвено-бели су доживели неуспех, Нови Београд је славио 15:11 (3:4, 2.1, 7:1, 3:5).

Поново се десио пад у трећој четвртини, после доброг отварања утакмице. Звезда је имала предност после првих осам минута, у егалу је завршено прво полувреме, а затим је Нови Београд убедљиво славио у трећем периоду.

Почело је головима Гајића и Басаре, Влахопулос је брзо зарадио два искључења, а Нови Београд је преко Душка Пијетловића, Шушиашвилија и Вучинића дошао до преокрета. Наш тим узвратио головима Вукићевића и Басаре, његовим другим голом за 3:4. У другом периоду, Нови Београд је стигао до новог вођства након голова Мандића и Страхиње Рашовића, а Милош Вукићевић је поставио 5:5 на 2:20 до краја првог полувремена.

Ипак, у трећем периоду, потпуни пад и велика серија противника за 7:1 у четвртини, 12:6 пред последњих осам минута. Поново је противник имао много бољи учинак играча више. Била је то велика залиха, коју наш тим није успео да стигне, али је смањио минус серијом голова Пјешивца, Суботића и Милојевића. Филип Гардашевић није искористио петерац, Гојко Пијетловић је био успешнији 40 секунди пре краја и остао је резултат 15:11 као коначан.

По 3 гола су постигли Суботић и Вукићевић, Басара два. Звезду сутра очекује дуел против загребачке Младости, а у недељу и последњи меч против Будве.

НОВИ БЕОГРАД – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 15:11 (3:4, 2:1, 7:1, 3:5)
Загреб, базен
: ШРЦ „Младост“. Играч више: Нови Београд 7/10, Црвена звезда 1/8. Петерци: Црвена звезда 3(2).

НОВИ БЕОГРАД: Г.Пијетловић, С.Рашовић 2, Мандић 1, Мартиновић 1, Вучинић 2, Д.Пијетловић 2, Гогов 3, Јакшић, Перковић, Влахопулос, Драшовић 1, В.Рашовић, Жоао Педро, Шушиашвили 2. Тренер: Игор Милановић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Гајић 1, Ђурђић, Марковић, Суботић 3(2), Милојевић 1, Пјешивац 1, Басара 2, Рађен, Вукићевић 3, Гардашевић, Тртовић, Ивановић, Смиљевић. Тренер: Дејан Савић

Претходни текстПонесите шал на рођендан у недељу
Следећи текстТема дана | Посебна порука над Београдом – сви на 77. рођендан!