Станковић: Да се породично, звездашки окупимо у недељу

81

Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу Вождовца на гостујућем терену резултатом 3:0, а утиске након још једног доброг издања његових изабраника, изнео је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић.

Били смо одлични. Знате и сами колико се потроши и емотивно, и физички, на једној утакмици као што је дерби, и колико је било важно да победимо у тој утакмици због свега. Назвао сам дерби првим полувременом, а ово је било друго полувреме дербија, јер смо морали да потврдимо тај брејк. Једно тешко гостовање, где су момци од првог до деведесетог минута стварно одрадили огроман посао и показали да могу, да желе и да хоће. Спремили су једну лепу увертиру за утакмицу у недељу на нашем стадиону, када нам је и рођендан. Било би лепо да се окупи цела црвено-бела фамилија и да се загрлимо и прославимо рођендан како доликује – почео је Станковић.

Истакао је стратег наше екипе да је дерби показао колико комплетан тим жели да успе, али и нагласио да очекује велику подршку на мечу против Новог Пазара, која је на програму у недељу на стадиону „Рајко Митић“.

-Волео бих да подршка буде велика, јер је дерби био доказ једне велике емоције и велике жеље да успемо и поново будемо први. Сви заједно морамо да се скупимо, тако да очекујем да ће доћи велики број звездаша да нам пружи подршку – закључио је Станковић.

Претходни текстЗвезда испустила победу против Јадрана
Следећи текстОд недеље замените ваучер за карту за Ренџерс