Срнић: Звездаши, видимо се на прослави рођендана!

43

Везни фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић се осврнуо на победу нашег тима у 166. вечитом дербију, али и позвао навијаче на прославу 77. рођендана клуба.

Сада када су се утисци слегли могу да кажем да смо одрадили одличан посао. Било је заиста доста притиска, али смо ми само још једном показали да смо у тим ситуацијама најјачи. Одиграли смо одличну утакмицу, тактички пре свега смо били на високом нивоу, испоштовали договоре из свлачионице и оно што је шеф стручног штаба Дејан Станковић тражио од нас. Знали смо да уколико тако будемо играли, да ће резултат сам доћи. Поред тога ме веома радује чињеница да смо вечити дерби решили у првом полувремену. Задовољни смо, али нема времена за размишљање о тој утакмици с обзиром да нас већ у четвртак очекује нови меч – истакао је Срнић.

Говорио је рођени Шапчанин и на одлучну партију, коју је пружио у мечу са вечитим ривалом, као и речи хвала заљубљеника у црвено-беле боје.

– Пријају похвале и лепи коментари, али када играш у Звезди ствари се брзо заборављају и неопходно је да се стално доказујеш. Играм за клуб у којем сам одрастао и за који навијам од првог дана. На којој год позицији играо и који год задатак да добијем учинићу све и у будућности како бих дао свој допринос, био користан тиму и донео радост навијачима.

Похвалио је Срнић навијаче који су били невероватни на 166. вечитом дербију, али их и позвао да стадион испуне и на утакмици против Новог Пазара, када ће бити прослављен 77. рођендан клуба уз бесплатан улаз за све навијаче Црвене звезде.

Наши навијачи су показали како се навија и воли клуб, дошли у великом броју и пружили нам невероватну подршку. Знам колико су и њима, као и нама недостајале овакве утакмице и то је могло да се примети током вечитог дербија. Захвалио бих им се још једном за предивно вече и позвао да и у недељу у великом броју посете стадион. Обележавамо рођендан наше Црвене звезде, а клуб је донео феноменалну одлуку да отвори капије стадиона и омогући бесплатан улаз свим навијачима Црвене звезде. Играмо утакмице на свака три дана, очекује нас још много изазова, а подршка наше публике је и више него потребна како бисмо остварили зацртане циљеве. Звездаши, дођите да прославимо рођендан и нижемо нове победе, јер заједно смо јачи – закључио је Срнић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Вече за памћење
Следећи текстКатаијев хет-трик у дербијима