Станковић: Сјајно је играти уз овакву подршку

71

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је прве утиске после одигране утакмице 22. кола Суперлиге Србије и победе (3:0) црвено-белих над екипом Чукаричког на старту пролећног дела сезоне.

Прва утакмица после припрема је увек тешка. Лепо је било играти пред навијачима, поклонили смо им три гола. Можда смо могли да имамо нешто лепшу и течнију игру, али их разумем. Тим је донекле промењен, има ту и новајлија и емоција и не могу да кажем треме, али сигурно да није свеједно када крочиш на Маракану. Нису то оправдања, али их ја разумем, биће то све боље и боље из утакмице у утакмицу. Желели су, био је ово један јак и захтеван меч, против младе и полетне екипе, 3:0 један изванредан резултат, идемо даље – истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Осврнуо се Станковић и на сјајну подршку великог броја навијача који су дошли да подрже црвено-беле на старту другог дела сезоне.

То је порука и са њихове стране, рекао сам момцима, небитно је да ли ћемо погрешити и 100 пасова, али дуеле не смемо да губимо. Мора сваки од навијача да се препозна доле са нама, морамо заједно да из утакмице у утакмицу тражимо победу, каква год она била, али уз овакву подршку је играти феноменално. Хвала им још једном као и милион пута до сада – закључио је Станковић.

Претходни текстЗвезда поражена од Јагодине на Бањици
Следећи текстБесплатан камп ВК Црвена звезда