Лучић: Припреме са Звездом велико искуство

76

Фудбалери Црвене звезде вратили су се из Турске са овогодишњих зимских припрема. Ускоро црвено-беле очекује и наставак сезоне, а Владимир Лучић, један од најмлађих чланова нашег тима, изнео је утиске након тронедељног припремног периода у Турској.

Било је напорно, ја сам се непосредно пред почетак припрема заразио корона вирусом, који ме је мало спутао, али брзо сам се вратио. Припреме су биле изузетно тешке, међутим сви момци су предано радили. Ово је за мене велико искуство. Постоји мали притисак, када си део Црвене звезде, толико великог клуба, мораш да научиш да се носиш са таквим теретом. – почео је Лучић.

Талентовани фудбалер нашег тима говорио је о самом дебију, при чему је нагласио да прижељкује да поново заигра за црвено-беле.

-Хвала Мистеру на указаном поверењу, надам се да сам шансу искористио и да сам се довољно доказао. Био сам веома нестрпљив, једва сам чекао да ме тренер позове. Надам се новим утакмицама у Црвеној звезди, покушаћу да све прилике искористим.

Деветнаестогодишњи таленат нашег клуба, који је прошлу сезону провео на позајмици у ИМТ-у, осврнуо се и на временске услове у Турској, али говорио и о тактичким тренинзима.

Стручни штаб обраћа пажњу на најситније детаље, често увежбавамо тактику, која је свакако прилично важна. Тренинзи по киши ми нису сметали, искрено волим да тренирам по таквом времену – завршио је Владимир Лучић.

Претходни текстТема дана | Шта Катапулт показује на Звездиним тренинзима?
Следећи текстРезиме Звездиних припрема