Црвено-бели путују у Словенију на мегдан Марибору

225

Боксери Црвене звезде отпутоваће у Словенију где их у суботу очекује дуел са Марибором у Регионалној лиги.

Након зимске паузе, црвено-бели се враћају обавезама у регионалном такмичењу. Наши боксери се налазе на челу табеле Б групе са максималним учинком 3-0. У првом сусрету са Марибором у Београду Црвена звезда је славила победу резултатом 14:6. Потом су остварени тријумфи над Витезовима из Загреба (12:8) и Радником из Бијељине (12:8).

Црвено-бели су одражли последњи тренинг пред пут у Словенију у тренинг сали Боксерског клуба на стадиону Рајко Митић. Спортски директор Златко Дошљак најавио је велику борбу у Марибору.

Очекује нас сјајна екипа Марибора. У Београду, на домаћем рингу, добили смо их 14:6. Црвена звезда ће наступити у јаком саставу, момци су спремни, максимално концентрисани на дуел са словеначком екипом и очекују нас јаке борбе. Звезда у Словенију иде са јасном намером, да победи Марибор са што већим резултатом како би пред плеј-оф заузели што бољи пласман. Наш циљ је јасан, а то је финале плеј-офа Регионалне лиге – рекао је Дошљак.

Црвена звезда ће наступити у измењеном саставу у односу на претходни дуел, против Радника из Бијељине, биће појачана неколицином боксера, а очекује се и деби наступ у црвено-белом дресу Вељка Ражнатовића.

Позивамо све љубитеље бокса и навијаче Црвене звезде из Марибора и Словеније да дођу да нам пруже подршку и уживају у одличним борбама, а ми ћемо се потрудити да им приредимо прави боксерски спектакл – поручио је Дошљак.

Меч између Марибора и Црвене звезде на програму је у суботу 5. фебруара са почетком у 16 часова.

Претходни текстИза југа Маракане – План припрема Звездине базе
Следећи текстЦрвено-бели кренули сјајно па остали без енергије, Монако славио у Београду