ККК Сингидунум Црвена звезда најуспешнији спортски колектив

91

У Скупштини Града Београда одржана је манифестација Спортског савеза ОСИ Београда на којој су проглашени најбољи спортисти са инвалидитетом у 2021. години.

ККК Сингидунум Црвена звезда добио је ласкаво признање за најбољи спортски колектив на територији Београда! Овим поводом говорио је капитен ККК Сингидунум Црвена звезда Жељко Ћирковић:

Много година уназад Сингидунум је исписивао историју кошарке у колицима и остварио много домаћих и међународних успеха. Ипак оно што је за мене један од најлепших догађаја, о којем сам као мали маштао, јесте сарадња са нашим шампионом, дугогодишњим учесником Евролиге, Црвеном звездом. Од тог момента постали смо присутнији у јавности више него икада и зато желим да ово признање поделим са нашим пријатељима и партнерима из Црвене Звезде. Сингидунум Црвена звезда има велике планове за наредни период и верујем да ћемо заједничким снагама исписивати нове странице у најатрактивнијем спорту особа са инвалидитетом – рекао је Ћирковић.

Требало би истаћи да је од стране Спортског савеза особа са инвалидитетом Београд и КК Црвена звезда мтс добила захвалницу за велики допринос у развоју спорта особа са инвалидитетом током 2021. године.

Нашим пријатељима, великим херојима овом приликом честитамо на ласкавом признању. Настављамо да их бодримо, али и активно подржавамо у свим наредним изазовима.

Претходни текстМаша Јанковић и Тамара Чорто на списку репрезентације Србије
Следећи текстЗвезда је живот – Бранко Белеслин