Седамнаести тренинг у Анталији| Опоравак у теретани после тешке провере

63

Фудбалери Црвене звезде вратили су се тренажном процесу након јучерашње контролне утакмице у којој су ремизирали са екипом Марибора резултатом 1:1, те је тако овог јутра на програму био тренинг опоравка.

За разлику од претходних дана када су радили на терену спортског центра „Калиста“, наши фудбалери овог пута су тренинг одрадили у хотелу. На програму је био тренинг опоравка, те су тако првотимци имали обавезан одлазак у теретану и спа центар. Радили су црвено-бели све под надзором дела стручног штаба који је задужен за физичку припрему играча, како би им се мишићи што пре опоравили и како би што пре били спремни за наставак тренинга и припремне утакмице које следе.

На тренингу су недостајали млади фудбалери, који су овог јутра прикључени екипи нашег развојног тима Графичара, који ће снаге одмерити са Б тимом московске Локомотиве. На списку Марка Неђића нашли су се Андреј Ђурић, Никола Станковић, Ибрахим Мустафа, Андрија Радуловић, као и Јован и Никола Митуљикић, који су се и поред јаког ритма тренинга ставили на располагање младом стратегу. Остатак екипе одрадио је све по плану и захтевима стручног штаба, а након тога, изабранике Дејана Станковића очекује слободно поподне. Наше првотимце већ сутра очекује враћање режиму рада, односно два тренинга у дану.

Претходни текстЈедно полувреме недовољно за прекид негативне серије, Марсељ славио на 25.мају
Следећи текстЗвездина четири дебитанта