Дајана Бошковић у Звезди

140

Шампионски мозаик црвено-белх дама добио је још једну важну коцкицу. Црвену звезду је појачала Дајана Бошковић која игра на позицији коректора. Репрезентативка Босне и Херцеговине у богатој каријери играла је у Турској, Пољској, а у Звезду стиже из Кине.

Истиче да је срећна што је у најтрофејнијем српском клубу/

Кад сам чула да сам добила понуду од Црвене звезде било ми је веома драго. Играла сам у Србији пре 10 година и повратак је нешто веома велико за мене. Драго ми је што се одбојка у Србији диже, иде узлазном путањом. Покушаћу да оправдам очекивања екипе и Стручног штаба. Што се тиче екипе, имамо пар искусних играчица, ту су и млађе одбојкашице, репрезентативке Србије које су врло талентоване и задовољство ми је радити са свима њима. До сада сам одрадила три тренинга, први утисак је да има много жара и жеље за напредовањем и успехом. Драго ми је што су циљеви високи и надам се да ћу помоћи и допринети успешној реализацији – рекла је Дајана Бошковић.

Никола Росић, генерални директор Црвене звезде, истакао је да црвено-бели настављају свој пут ка освајању оба трофеја.

Мислим да смо овај прелазни рок искористили на најбољи начин. Захвалио бих се спонзорима, менаџменту клуба, Управи без њих овај корак не би могао да се деси. Сви смо усмерени ка трофејима и изузетно сам поносан што се овај трансфер десио. Показали смо озбиљност и намеру да доминирамо ове године у домаћем Првенству – рекао је Росић.

Милан Вујко, члан УО ОК Црвена звезда, пожелео је добродошлицу Дајани и истакао да верује да ће се уклопити у добар тим који је створен ове сезоне са стручним штабом, директором Николом Росићем и тим менаџером Сањом Малагурски.

Наставили смо оно што смо причали на почетку кад смо почели развојни пут у овој сезони – да освајамо титуле. Нападамо и једну и другу. и Куп и Првенство. Надамо се да ћемо то и остварити и да ћемо са овим тимом наставити на том Европском путу који помињемо – нагласио је Вујко.

Дајана Бошковић прилику да дебитује за Црвену звезду имаће већ у суботу кад се наставља Суперлига Србије. Црвено-беле у 14. колу гостују екипи Срема.

Претходни текстТријумф Црвене звезде у вечитом дербију
Следећи текстЦрвена звезда – Марибор 1:1 (1:1)