Петнаести тренинг у Анталији | Рад на снази па на тактици

34

Фудбалери Црвене звезде су данас у 11 часова по локалном времену наставили са напорним тренинзима у Анталији. Црвено-бели момци поново су радили на тактичкој и физичкој припреми.

Данас ће на програму фудбалери Црвене звезде имати два тренинга, као што је то и иначе случај. Прво су на терен спортског центра „Калиста“ изашли у 11 часова, овог пута наше фудбалере није сачекао јак ветар, што није био случај претходних дана. Имали су изабраници Дејана Станковића и овог пута физички и тактички захтеван тренинг. Наши играчи су отпочели рад на засебном делу терена, где су биле постављене справе попут еластичних трака, струњача и фитнес лопти. Кондициони тренер Федерико Поноћини је строго водио рачуна да сваки играч одради вежбу на најбољи могући начин.

После лакше повреде у тренажни процес се укључио и Пићини који је пре свега радио на кондицији и веома брзо ће се у пуном капацитету прикључити екипи, која је и овог пута у јутарњим часовима одрадила јак тренинг.

Поново су наши момци били подељени у две групе. Офанзивци су увежбавали акције и завршницу, а за то време остатак екипе прошао је изузетно напоран полигон вежби снаге. Вежбали су црвено-бели момци са теговима и медицинским лоптама, а након тога су и истрчавали са додатним оптерећењем. Касније подељене групе су се замениле, те су дефанзивци увежбавали тактички сегмент, а нападачи радили на физичкој спреми.

Наши момци ће се од 18 часова вратити на терен, када се очекује искључиво тактичка припрема, с обзиром на то да црвено-бели тим сутра очекује прва припремна утакмица против екипе Марибора.

Претходни текстПрва титула Ђокића у 2022.
Следећи текстЗлатни млађи пионири и пионирке на ПС у дворани