Станковић: Част ми је што тренирам са првим тимом

86

Првотимци Црвене звезде се у Анталији припремају за пролећни део сезоне и наставак борбе, како у националном шампионату, тако и у Лиги Европе. Талентовани Никола Станковић, који је први део сезоне провео у нашем развојном тиму Графичару, поново се нашао на списку путника за припреме. Момак рођен 2003. године истакао је да су услови у Турској феноменални, и нагласио да му је част што је поново са првим тимом.

-Већ пет дана смо овде у Анталији и морам да кажем да су услови феноменални. Знали смо да ћемо првих седам дана радити на физичкој спреми, и на то смо се добро припремили, па самим тим и два тренинга дневно не представљају проблем – почео је Станковић.

Истакао је млади фудбалер да му значе савети које добија од старијих саиграча.

-Мистер нам даје шансу да се докажемо на тренингу. Сваки пут кад урадимо нешто добро добијемо похвалу, и то много значи нама младим играчима. Старији играчи нам дају савете, и настојим да их што више слушам. Част ми је што тренирам са првим тимом и утисци су феноменални.

Никола је већ имао прилику да буде на припремама са првим тимом Звезде. Он је истакао да су сви савети које је добио уродили плодом, јер је приметио велики напредак у својој игри.

-Претходни пут када сам се вратио са припрема, схватио сам колика је разлика између сениорског и омладинског фудбала. Трудио сам се да у Графичару применим што више савета које су ми дали, како стручни штаб, тако и старији саиграчи, што се испоставило као добро, јер сам након повратка приметио велики напредак у својој игри.     

Нагласио је Станковић да ће дати све од себе да оправда поверење стручног штаба.

-Ми млађи играчи радимо на максимуму и трудимо се да улијемо поверење стручном штабу. Надам се да ћу добити прилику да заиграм у пријатељским утакмицама, а сигурно је да ћу се потрудити да је искористим на прави начин – закључио је Станковић.

Претходни текстДевети тренинг у Анталији | Најбољи резултати на „би-би“ тесту
Следећи текстМирко Вичевић нови тренер ватерполиста