Никола Митуљикић: Припреме драгоцено искуство

130

Фудбалери Црвене звезде бораве у Турској, где се припремају за пролећни део сезоне. Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић могао је да рачуна на 29 фудбалера, а један од њих је и новајлија на припремама црвено-белих – Никола Митуљикић, који је истакао да се прелепо осећа што је добио прилику да се прикључи првом тиму.

– Као мали сам маштао о овоме, а сада сам добио прилику. Са нестрпљењем жељно ишчекујем сваки тренинг, и трудим се да дам свој максимум. Слушам савете искуснијих саиграча, и трудим се да научим што више. Морам да нагласим да ми је прелепо овде – почео је Митуљикић.
Говорио је талентовани фудбалер и о головима на тренингу, али и нагласио да би волео да се упише у стрелце и на некој од утакмица.
– Значи ми сваки погодак на тренингу, а надам се да ћу имати прилику да постигнем гол и на предстојећим утакмицама. Ово је за мене једно велико искуство, и трудим се да применим све савете старијих саиграча и стручног штаба. 
Поменуо је Никола и брата Јована, са којим се одлично слаже, како на терену, тако и ван њега.
-Увек је лакше када играм са братом. Уиграли смо се у тиму Графичара, па самим тим и лакше комуницирамо на терену. 
Истакао је Митуљикић и да му значи време за одмор, које се труди да квалитетно искористи, заједно са братом.
-Стручни штаб је све добро испланирао, тако да имамо и времена за одмор. Обично увече са братом одиграм партију игрице, а потом легнем да спавам. Време за одмор нам доста значи, и трудимо се да га што боље искористимо – закључио је Никола.
Претходни текстОсми тренинг у Анталији | Све јачи темпо
Следећи текстДевети тренинг у Анталији | Најбољи резултати на „би-би“ тесту