Стегњајић: Циљ су титула и развој

42

Омладинци Црвене звезде започели су припремни период на теренима иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“. Наши бисери пролећни део сезоне почињу са новим тренером Миланом Стегњајићем, који је место шефа стручног штаба наследио од Марка Неђића. Млади стручњак, који је претходних годину дана седео на клупи омладинаца Графичара, истиче да адаптација неће бити проблем, с обзиром да већ све играче одлично познаје.

Преузео сам омладинце Црвене звезде, али сам већ четири године на Маракани и добро познајем играче, као и они мене. Адаптација неће бити проблем. Већ после првог тренинга видим да су момци у потпуности испоштовали програм за рад који су добили током паузе. Неки су били спречени због болести или корона вируса, али сам задовољан после првог тренинга – почео је Стегњајић.

Циљеви у Црвеној звезди су увек јасни, тога је свестан и Стегњајић па ће се током пролећа поново осим титуле, „јурити“ и развој играча.

У Београду смо до 8. фебруара, а затим путујемо у Охрид на седам дана. Тренираћемо два пута дневно, а одмерићемо и снаге са сениорским екипама из Српске лиге. У Звезди смо и што се тиче резултата – циљ је јасан. Титула се подразумева, а уз то је веома битно и да радимо на развоју младих играча. Њихов развој и потенцијал треба да претворимо у квалитет и припремимо их да у јуну буду спремни за сениорски фудбал – закључио је Стегњајић.

Претходни текстОмладинци започели зимске припреме
Следећи текстБорјан здрав, прикључио се припремама