Звезда отпутовала у Анталију

54

Фудбалери Црвене звезде су отпутовали на припреме у Турску (Анталија) где ће боравити од 13. јануара до 3. фебруара. У периоду од три недеље шеф стручног штаба нашег тима – Дејан Станковић моћи ће да рачуна на 29 фудбалера.

На списку су: Зоран Поповић, Милош Гордић, Стефан Маринковић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Александар Драговић, Страхиња Ераковић, Радован Панков, Андреј Ђурић, Милан Родић, Секу Саного, Његош Петровић, Ненад Крстичић, Вељко Николић, Никола Станковић, Мирко Иванић, Петар Станић, Славољуб Срнић, Александар Катаи, Филипо Фалко, Андрија Радуловић, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Охи Омојуанфо, Милан Павков, Луис Диони, Ришаиро Живковић, Марко Лазетић и Ибрахим Мустафа.

Млади стручњак неће моћи да рачуна на Милана Борјана, Владимира Лучића и Аксела Бакајока који су позитивни на корона вирус, као и на Гелора Кангу и Ел Фарду Бена који наступају на Афричком купу нација за своје репрезентације.

Црвена звезда ће боравити у Анталији (Турска) три недеље, од 13. јануара до 3. фебруара. Први део припрема биће базичан, односно намењен физичкој припреми, док ће други део бити намењен за контролне мечеве. Наш тим ће у овом периоду одмерити снаге са Марибором, Ласком, Шахтјором из Доњецка и Шахтјором Солигорск.

Претходни текстЗвезда ТВ | Од данас до 26. маја – само Звезда!
Следећи текстИза југа Маракане – Лековићево доказивање у сениорима